2009. május 11., hétfő

Tánc

Ismét egy remek videó a Britains Got Talent angliai tehetségkutató versenyből. Megint megríkatlak, de ezúttal a kacagástól fognak csorogni a könnyeid - ez hihetetlenül jó! (Köszönet Csapó Idának, amiért megtalálta és megosztotta velünk!)







(Az angolul kevésbé értők kedvéért a lényeg: egy 40 éves görög férfiról és 12 éves fiáról van szó, akik görög táncot fognak táncolni - csak ennyit mondanak előre. A kelta-ír-görög zene elindul, és ez a szöveg hallatszik: "Hölgyeim és uraim, sok évvel ezelőtt Cipruson élt egy ember, aki imádott táncolni. A falvakért táncolt, és a falvak imádták őt nézni, ahogy táncol. Hölgyeim és uraim, ma este, csak most, csak Önöknek, kérem, fogadják szeretettel Mr Stavros Flatley-t!" A zsüri fanyalog, de aztán belibben a két táncos, és a végén állva ünneplik őket. /Amit ehhez tudni kell: Michael Flatley a világ leghíresebb ír sztepptáncosa./)

(És még egy-két poén: Simon viccesen azt mondja a gyereknek, hogy előtte a jövő, épp ilyen lesz ő is, mint az apja. Mire a gyerek: nincs felhatalmazásom, hogy erre bármit is mondjak - és megölelik egymást az apjával. A végén Simon meg is jegyzi, hogy fantasztikus a kapcsolatuk. Pierce a testalkatuk miatt "aggódik", de megnyugtatják, hogy a görög az természetszerűleg ilyen :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése