2009. május 9., szombat

Vírusmarketing

Ma kaptam a hírt a T-Molibtól, megbízható forrásból, hogy egy új vírus terjed a TV készülékeken, mosógépeken és grillsütőkön keresztül. A vírus neve "szőke-z21", és arra veszi rá a gyanútlan embereket, hogy olyan sampont vegyenek, amelytől állítólag 70%-kal vonzóbbak lesznek.

Ha ilyen hirdetést látsz, azonnal kapcsold ki a TV-det, a grillsütődet és a mosógépedet, mivel a vírus egy Widnows biztonsági hibát kihasználva ezeket is megfertőzheti, és ha végignézed a hirdetést, akkor ezek a készülékek használhatatlanná válnak, amíg meg nem veszed a hirdetett sampont.

A hírt a Notron Antivuris is és a Mavél is megerősítette.

Ha esetleg már megfertőződött volna a grillsütőd, süss meg rajta egy tubus fogkrémet, ezután újra használható lesz a sampon megvásárlása nélkül is.

U.i.: 2009. április 1-től vállaljuk CD-írók újratöltését, ha kifogyott belőle a lézer, valamint megkezdtük a világ minden országában működő univerzális gyufa forgalmazását.

(Ezt a szöveget eredetileg Pálinkás Róberttől kaptam, és részben azért tettem fel ide, hogy mulattassalak :-), de sokkal inkább illusztrációként. Ha nem érted, mi köze ennek a kis szösszenetnek a vírusmarketinghez, akkor azt hiszem, ideje felkeresned az OV24.hu oldalt :-))

1 megjegyzés:

  1. Tetszik a szöveg:) mulattató karikatúra! És már tudom is, miért kellett ma megnéznem az ov24.hu oldalt!!!:) A cbox érdekel engem is:) Mindig lehet Tőled tanulni;-)

    VálaszTörlés