2009. szeptember 18., péntek

Az álom folytatódik

Ez év tavaszán hallottunk először Susan Boyle-ról, aki egyik napról a másikra világhírt ért el a Britain's Got Talent tehetségkutató versenyen való fantasztikus szereplésével (itt az áprilisi cikkem és a videó, amelyet néhány nap alatt közel 30 millióan néztek meg). Cikkem után vitáztunk kicsit azon, hogy mennyire törékeny egy ilyen "egynapos sztár" élete, és hogy vajon mi lesz Susan sorsa.

A verseny döntője után, amelyet Susan nem nyert meg, úgy tűnt, a pesszimistáknak lesz igazuk, mert ugyan a hölgy lemezkészítési és filmezési ajánlatokat is kapott, a nyomás alatt összetört, és egy londoni klinikára került. Ott azonban hamarosan összeszedte magát, és tegnapelőtt fantasztikus megújult külsővel és megerősödött belsővel énekelt az America's Got Talent döntőjében. Piers, az eredeti angol zsüri tagja is ott volt, és a közönséggel együtt meghatottan, állva ünnepelték Susant, aki a napokban megjelent új albumának egyik dalát énekelte.

Úgy gondolom, Susan Boyle erős ember, aki most már nemcsak fellépésével ígéri, de be is bizonyította, hogy méltó az elismerésre, és talpra tud állni mégoly krízishelyzetben is. Tiszta szívemből kívánok neki minden jót - és Neked is, kedves Blogolvasóm, elsősorban bátorságot, hogy elindulj azon az úton, amellyel megvalósíthatod álmaidat.

3 megjegyzés:

  1. Hali!

    Na, akkor mi is a siker? Aki eddig nem tudta volna...:)

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Én is írtam a blogomban tavasszal erről - szerintem Suzan egy jelenséggé vált, és remek, hogy így tudta feldolgozni a történteket. Sok nőnek adhat, és ad is erőt a példája...

    Köszi, Móni az infot :-)

    Ida ***

    VálaszTörlés