2009. április 2., csütörtök

"Nekem erre nincs időm!"

Vida Ági az idő kihasználásáról, kifejezetten kisgyerekes anyáknak, akik szeretnének valami internetes vállalkozásba fogni:

Ha kisgyerekes anyaként vállalkozáson töröd a fejed, biztosan Benned is felmerült már, hogy ugyan honnan lenne időd arra, hogy a család, a gyerekek igényeinek kiszolgálása mellett még tanulj, cikkeket írj, vagy honlapot készíts. Hallgasd meg erről Vida Ágit, a www.gazdagmami.hu oldal tulajdonosát!


4 megjegyzés:

  1. Most már én is így csinálom. Két gyerekem van, 3 éves a "nagy" és 15 hónapos a kicsi. A nagynál még tényleg úgy ment minden, hogy alszik a gyerek, akkor gyorsan főzzek, mosogassak, egyek valamit egyáltalán. Csak a másodiknál jöttem rá, hogy ez így nem megy. Még annyit tennék hozzá, hogy azért a gyerekek vérmérsékletétől is függ, hogy tud-e az ember mellette pl. mosogatni. A fiamat hiába tettem magam mellé a hordozóba, játékokkal, ott sírt torkaszakadtából, ha nem vele foglalkoztam.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon igazad van! Nekem ezzel a kisfiammal nagy "mázlim" van, képes egy óra hosszat eljátszani magában, énekelget, pakolászik, lehet tőle dolgozni. A nagy is hasonló volt, de a középsők, az ikrek... hát... őket egy pillanatra sem lehetett szem elől téveszteni! Csak akkor voltak biztonságban, amikor aludtak! Egyszer kimentem vizet inni, és mire visszaértem a szobájukba, levették egymásról a pelenkát!!! :-D Szerencsére nem volt mit szétkenni belőle :-)

    VálaszTörlés
  3. Jót nevettem Ági "nem vasalásán"... Én is pont így vagyok, 3 gyerek mellett csak amikor tényleg fontos... Móninál meg az ikres sztori találó, az enyémeket sem lehetett egy pillanatra sem egyedül hagyni, sőt még most is alig, pedig már 5 évesek, a kicsivel illetve mellette meg szinte bármit csinálhatok. :-)))

    VálaszTörlés